gobbet869

Other Entries

Popular Blogs

Imidlertid ble det hevdet fotballdrakter


Imidlertid ble det hevdet fotballdrakter
Premier League-store gutter var ivrige etter å signere 23-åringen på et sesonglån med sikte på å skaffe seg tjenestene sine permanent neste sommer.
Imidlertid ble det hevdet Uniteds utgifter i overføringsvinduet forhindret at avtalen kom sammen.
De hevder også at United gikk glipp av den tidligere Borussia Dortmund-mannen på grunn av sin iver etter å bli i den katalanske hovedstaden.
fotballdrakter på nett
Dembele har falt ned på hakkeordren under den nye Barca-sjefen Ronald Koeman, og har gjort en ensom opptreden så langt denne sesongen.
Franskmannen skal ha blitt motivert av hans nylige utelatelser fra start XI, så mye at han er fast bestemt på å bli og kjempe for sin plass i laget.
fotballdrakter til lag
Mens de fleste klubber ville være fornøyd med Dembeles holdning til hans nåværende situasjon, kan det ikke sies om Barcelona.
De katalanske gigantene - som ble avskåret fra La Liga-mestrene forrige sesong av deres bitre rivaler Real Madrid - sies å være rasende over hans beslutning om å forbli på Nou Camp.
Det skyldes at hans beslutning om ikke å stikke lag førte til at Barcelonas kollaps for Lyon-midtbanespilleren Memphis Depay kollapset.
Barca-messingen sies å være 'rasende' på Dembele, som gjorde sin ire for to år siden etter å ha savnet trening etter en videospilløkt sent på kvelden.
voetbalshirts
Dembele og hans lagkamerater i Barcelona vil være tilbake i aksjon søndag uke når de reiser til Madrid for å møte Getafe.
 
Posted in CEO Success Stories 2 days, 10 hours ago

Comments (0)

No login
gif